b:fit-Cycling

Kredsløb, styrke, udholdenhed

b:fit-Cycling genskaber den åbne landevej i et indendørs trænings forum. ALLE kan være med uanset niveau eller tidligere Cycling/Spinning erfaring.

Vi er bare så Über stolte af at vi nu også kan tilbyde Jer det absolut nyeste, sejeste og mest avancerede indenfor Indoor-Cycling.

GEAR SHIFTING
STEERING CONTROL
FREEWHEEL
AUTOMATIC MAGNETIC RESISTANCE

Er blot nogle af de vildt blærede egenskaber som b:fit cyklerne byder på.

Den Intelligente Cykel, i sammenspil med et højteknologisk computer system, skabes der en ægte og realistisk oplevelse af at cykle rigtigt på landevejene.

Kom ned til os og oplev stemningen i byens SEJESTE træningscenter, og få en GRATIS prøvetime i vores sprit-nye Indoor-Cycling forum. Vi har naturligvis dygtige og certificerede Cycling instruktører som motiverer og guider dig gennem hele timen.

b:fit cyklerne er designet til både alm. motionister, enthusiaster og professionelle som prioriterer det absolut ypperligste indenfor Indoor-Cycling.

– Også til dem som lægger endeløse timer i deres træning på landevejene og som drives af ønsket om at overgå sig selv, rykke egne grænser og nå nye større mål.

b:fit-Cycling tilbyder den ultimative træningsoplevelse når det kommer til Indoor-Cycling. Her er tale om et unikt & innovativt produkt, en pioneer indenfor teknologi.

HUSK gratis prøvetime.