Om Zeenta

b:fit team

Infra sauna

Priser

Dos & don’ts

Det si’r de

B:FIT-HEAT

Styrke, smidighed, udholdenhed

I denne undervisningstime trænes alle kroppens muskler på en nem og funktionel måde, primært ved hjælp af kroppens egen vægt og styrke, som eksempelvis i squats, armstrækninger og planker. Derudover arbejder vi med håndvægte, hubes, Ab-wheels og foamrollers for Tricker Point Rolling.

På b:fit-Heat holdet, med max 14 deltagere, får du en rigtig god og effektiv allroundtræning med varierende øvelser. Timen foregår i et lokale opvarmet til 37 grader infravarme*

 

Når du træner b:fit-Heat i varmen medvirker det til at gøre dig både stærkere, smidigere og mere udholdende og til trods for, at der ikke trænes decideret cardiotræning i denne time, så giver infravarmen dig et fuldt hjerte workout på blot 60 min.

b:fit-Heat er en nem time som henvender sig til alle. Holdet er især godt for begyndere og for dig, som ikke brænder for indviklede koreografiøvelser,
men som ønsker at få trænet hele kroppen igennem mens sveden løber og forbrændingen stiger!

b:fit-Puls / Styrke

Outdoor

b:fit Puls / Styrke (Outdoor) er en funktionel time med masser af puls i korte intervaller og styrke med egen kropsvægt eller få redskaber. Timen rykkes ind i The Basement, hvis der er dårligt vejr.

b:fit-Strong & Balanced

Barre og Pilates

Nina fører jer gennem en time med barre, funktionel træning og pilates elementer, der giver en stærk og balanceret krop.