b:fit Team

Zeenta

Reformer, privat træner & b:fit-Heat instruktør

Zeenta, stifter og ejer af b:fit by Zeenta i slutningen af 2015, har 32 års erfarring indenfor træningsbranchen bag sig.

Oprindeligt uddannet aerobicinstruktør i Atlanta, USA, tilbage i 1991, sidenhen har hun uddannet sig til bl.a. fitness- og personligtræner samt TRX- & Reformer-instruktør.

Zeenta har undervist og underholdt et utal af timer rundt omkring i nogle af Danmarks største træningscentre, og hendes mange årige erfaring i instruktørrollen fornægter sig ikke.

Det skinner tydeligt igennem på hendes hold, at her er der altså tale om en meget erfaren kvinde, med “lårt på styret”. Med sin humor, energi, entusiasme og endeløse passion for at træne netop DIG på sine timer, vil du aldrig kunne gå derfra uden oplevelsen af at dén her træning som b:fit by Zeenta tilbyder, DEN virker!!! Du mærker dét, ikke bare i din krop -men også i dit sind!

Henrik

Reformer, TRX-Heat & b:fit-Cycling instruktør

Henrik er uddannet Reformer instruktør og er certificeret TRX instruktør (igennem det originale Amerikanske TRX koncept: TRX Suspension Training Course), og har en baggrund indenfor Søværnet (Søofficer), hvor han sideløbende har gennemført en uddannelse som idrætsleder, med fokus på netop TRX-træning.

Henrik er desuden en aktiv sejlsportsmand, kitesurfer og dykker, og derudover dyrker han mountainbike i skoven, løb og Reformertræning. Hvis du har behov for virkelig at blive motiveret, når du træner, og presset “på den gode måde” til at yde dit ypperste under timen, ja så skal du helt klart vælge Henrik.

Via hans inspirerende og underholdende måde at formidle træningen på, med primær fokus på styrke, udholdenhed, eminent teknik og korrekt udførelse, ja så er du garanteret én på trænings-opleveren, og din nu nærkommende Top-Form venter lige rundt om hjørnet!

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Pauline

Reformer instruktør

Pauline har genoptaget instruktørrollen i reformeren efter en længere pause som har rummet en barsel og færdiggørelse af en bachelor i anvendt filosofi. Hun stræber efter at skabe flow i timerne med et mål om at øge motivationen og få timen til at flyve afsted og sved på panden er en garanti!

Ved siden af jobbet som reformerinstruktør læser hun til sygeplejerske i Aarhus N, hvor hun har opnået relevant og brugbar viden om anatomi, fysiologi, ernæringsbehov, kommunikation, pædagogik og meget mere. Yderligere arbejder hun i Studentervæksthuset på VIA University College med at rekruttere og motivere sygeplejestuderende til at arbejde med iværksætteri og innovative løsninger.

Bree - Instruktør - b:fit by Zeenta

Bree

Yoga-Heat instruktør

Bree har en 200 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse. Bree følte sig kaldet til yogamåtten allerede ved første yogatime in 2008. Da knæ- og rygproblemer satte en ende på hendes løberutine, kom yogaen i fuld fokus. Som yoga instruktør, ønsker Bree at inspirere andre til at opdage den transformation hun selv har opnået gennem yoga.

Bree mener, at det fysiske og psykiske aspekt af yogaen i kombination kan transformere din yoga praksis og dit liv. Hun underviser hver time med fokus på hver individuelle deltagers yogarejse. Når Bree ikke er på yogamåtten, elsker hun at lave mad, vandre, ro kayak og bruge tid med sin familie og venner

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Anne

Reformer instruktør

Anne Pedersen, 33 år
Uddannet Reformer instruktør ved Energii I Kbh.
Anne faldt pladask for reformer da hun prøvede det første gang for 4 år siden, glæden og passionen er kun vokset siden, hun har nu været instruktør i 2 år og har over 500 undervisningstimer bag sig.
Hun er en kompetent, underholdende, ihærdig, motiverende og en powerfuld instruktør med høj energi, godt humør, samt en selvironisk, hudløs ærlig humor.
Hendes hold kører i et højt gear, du vil få sved på panden og blive udfordret. Hun holder dig I GANG og du kan være sikker på at have fået en sjov, grundig og styrkende fuldkrops træning når du går fra hendes timer.

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Julie

Reformer instruktør
Julie har en fortid indenfor dans herunder 10 års erfarring som underviser i henholdsvis showdans & hiphop.

Udover at hun til daglig studere Jura på Aarhus Universitet, er hun nyligt udsprunget som b:fit Reformer instruktør, hvor hun med sit, energiske, afsmittende, humør, træner og udfordrer på sine holdtimer.

Julie garanterer en hård og effektiv træning, med høj intensitet, god teknik samt naturligvis fed musik i øregangene!

For Julie handler Reformer træningen nemlig ikke udelukkende om at udfordrer kroppen. Det handler i høj grad også om at udfordre hovedet, eller sindet om man vil. Igennem en god blanding af lettere og sværere øvelser, hvor både

smidighed, styrke og motorik udfordres, skal træningstimen også helst gøre dig glad undervejs, så du ikke kun går derfra med en spændstig krop, men også med et smil på læben.

Flora - Instruktør - b:fit by Zeenta

Flora

Yoga-Heat instruktør

Flora startede hendes yoga praksis i Ungarn i 2010, da hun havde et meget stressende job og hun søgte for ro og stilhed. I årenes løb eksperimenterede hun med forskellige former af yoga fra hatha, vinyasa og hot yoga til yin, gravity, yoga nidra og aerial yoga. Hun sænkede farten videre i 2019 og tog en international yoga uddannelse i Barcelona.

I hendes Yoga-Heat klasser sætter hun stor fokus på at udforske følelser i kroppen, vejrtrækning og at skabe indre fred. Hun har en holistisk tilgang og arbejder all-round med alle dele af kroppen. I dag bor Flora i Aarhus med sin kæreste og deres kat, og underviser yoga på engelsk.

Barbara - Instruktør - b:fit by Zeenta

Clara

Yoga-Heat instruktør

Jeg hedder Clara og arbejder som selvstændig udviklingskonsulent i NGO-sektoren og civilsamfundet, og som koordinator for Mellemfolkelig Samvirkes ungeprogram.

Jeg bevæger mig indenfor felterne menneskerettigheder, udviklingsarbejde og socialretfærdighed.

Jeg har i starten af 2021gennemført en yogauddannelse efter at have dyrket 5 års motionsyoga samt 3 års mere dedikeret yoga. Siden har jeg bla. lavet online undervisning og brugt yogaen og mindfulness værktøjer i mit arbejde som konsulent og undervist to senioryogahold.

Jeg er dygtig til at skabe rum til ro og fokus, såvel som leg og udfordringer, hvor vi bliver sammen i nuet og lytter til, hvad vores kroppe fortæller os. Du kan være nybegynder eller mere trænet yogi på mine hold, da vi arbejder med styrkebaseret flows mod peakpositioner.

Jeg glæder mig til at møde Jer på mine Yoga-Heat hold i b:fit by Zeenta.

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Louise

Reformer instruktør
Louise arbejder til daglig som administrativ medarbejder på Frederiksbjerg Skole. Herudover er hun mor til tre drenge og med dem bliver der både vinterbadet, stået på SUB board, og kørt på mountainbike. Hun har igennem hele sit liv dyrket masser af sport, heriblandt håndbold, fitness og løb. For 7 år siden meldte Louise sig ind i b:fit by Zeenta, og blev total hooked på både Yoga-Heat i infravarmen, og på Reformertræningen. Den skånsomme og effektive Reformertræning som gør kroppen stærk og smidig, og hvor man samtidig skal bruge sin vejrtrækning som et vigtigt redskab i udførelsen af alle øvelser, er nu blevet en uundværlig del af Louises liv. De mange års passion for, og erfarring med, træningesformen, fik i sommeren 2023 Louise til at hoppe med på b:fit´s Reformer instruktør uddannelse, for selv at blive underviser i denne fantastiske træningsform.

Hendes største prioritering som Reformer instruktør er at medlemmerne får en energifyldt holdtime, med masser af godt humør og fede øvelser, formidlet under kyndig og professionel vejledning. Man skal gå fra timerne med følelsen af, at man har givet sig selv 100 procent -og allerede glæder sig til næsteReformer træning. Louises udadvendte og glade væsen, er medvirkende til at tiden på hendes timer bare flyver afsted, og træningen bliver naturligvis altid tilpasset og gradueret til et niveau, som passer både de helt nye medlemmer, og samtidig de mere erfarne.

Heidi

Reformer instruktør
Heidi er en Vaskeægte Glad Århusianer med begge ben solidt plantet på jorden.

En sportsglad løbepige der stiftede bekendtskab med Reformer træningen første gang for snart 8 år siden og har siden været total ”forelsket” i maskinen og dens uendelig mange trænings muligheder… Heidi fandt ud af at Reformer træningen er et perfekt supplement til bla. løbetræningen, da dén både forbedrer kropskernen, udholdenheden, krops holdningen, samt virker skadeforebyggende…

Heidi er forholdsvis ny i selve Reformer instruktør rollen ( uddannet i 2016 ) men befinder sig, debuten til trods, usandsynligt godt hjemme her i og nyder at sprede sin gode energi i lokalet og dele kærlige øretæver ud blandt Reformer kunderne.

Hun bestræber sig altid på at få alle deltagere til at presse sig selv til det yderste, for som Heidi siger : Træningen skal dælme kunne mærkes, ikke bare i dag, men også i morgen, og i overmorgen…. -Og herefter er det så ellers så bare op på ”Slæden” igen!

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Charlotte

TRX-Heat
Charlotte er hvad man nok vil kalde en rigtig sej trænings-nørd. Hun er bidt af en gal træningstosse, og elsker mange former for fysisk aktivitet. På papiret er Charlotte 50 år ung, hun har 2 børn, bor i Aarhus, og har været selvstændig erhvervsdrivende i 14 år, og nu sekretær på AUH (Skejby).

Udover at undervise i TRX-Heat hos b:fit, spiller hun padel, træner Crossfit og Outdoor. Derudover har hun efterhåndet besteget et utal af bjerge.

I april 2022 deltog Charlotte i Everest Base Camp (5364m) og Kala Patthar (5545m) og i oktober 2022 Kilimanjaro (5895). I oktober 2023 bliver det så Mera Peak (6476m) hun skal prøve kræfter med.

Charlotte er en yderst dygtig og erfaren, certificeret, instruktør i både TRX STC, TRX for Yoga, samt TRX force træning. Derudover er hun uddannet Personlig træner og kostvejleder hos Fitness Institute.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Hans

TRX-Heat
Hans er b:fit´s energiske TRX-Heat træner, med fuld power på sine holdtimer.

Oprindeligt fra Nykøbing Mors, en fortid som el-ingeniør, international coach og med en længere salgskarriere bag sig, bor 50 årige Hans i i dag i Aarhus, hvor han er far til 3, og kæreste med Heidi.

Til daglig arbejder han som selvstændig erhvervsdrivende, med sideløbende fokus på, og engagement i, at holde formen ved lige.

Dette udleves blandt andet med løb og som fodboldtræner. Hans er et passioneret naturmenneske og elsker at opholde sig udendørs, herunder også i bølgen blå, som vinterbader.

Hans har nu dyrket TRX-Heat i henved 7 år og i 2023 kunne han så tilføje TRX holdInstruktør til sit CV.
Som gæv nordvest jyde, er han sit ansvar som instruktør bevidst om at levere en god, effektiv træning, og samspillet imellem motiverende musik, godt humør & humor under øvelserne.

Træningstimerne er inspirerende med høj intensitet, med et primær fokus på styrke, udholdenhed, samt teknik.

En “Gourmet Menu” hedder det i blandt flere af Hans´ udøvere 🙂

Han er altid selv en aktiv solidarisk deltagende på sine holdtimer, med et skarpt fokus på at øvelserne udføres korrekt!
For Hans er TRX-Heat træningen ikke rettet mod at få store svulmende muskler, men derimod en harmonisk og stærk figur/krop, samt et positivt sind.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Nancy

Reformer og Yoga-Heat instruktør
Nancy is a proud Canadian who moved to Denmark about 1 year ago. She is a certified school teacher,
working for the Toronto Catholic District School Board teaching students in physical education and health. She is married to a “Danish Viking” and together they have a little son. Struggling to get back in shape after giving birth, Nancy became very hooked on health and wellness, which became a big
priority for her.

Her passion for movement started at the age of 4, when she attended dance classes.
In Canada she graduated from Highschool with a degree in Dance an Arts. Later she became a dance instructor and choreographer, teaching a variety of styles such as: jazz, ballet, lyrical, contemporary, hip-hop and acrobatics.

Nancy is also a certified Fitness & Yoga instructor, and in 2023 she had her first Reformer class at b:fit by Zeenta. She instantly fell in love with the reformermachine and the new effective way of working out. Reformer training makes you aware of muscles that you hardly dont know exist, especially the deep Core muscles are in use. Upon her positive experience with the Reformer training, she decided to add the b:fit Reformer instructor education to her CV and is now added to, and have joined, the Great and skilled b:fit instructor team.

No doubt that Nancy loves what she does, for both physical and mental health reasons, but also because she is so passionated about making others feel amazing too, while optimizing their health.
In b:fit she is a very present, skilled, and dedicated Reformer & Yoga-Heat teacher, and everyday she
strives to make people look and feel their very best in every way – inside and out!

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Benjamin

TRX-Heat instruktør / Personlig træner
Benjamin er bosiddende i Aarhus og uddannet Personlig Træner og Kostvejleder. Derudover har han en uddannelse indenfor kinesiologi fra San Diego State University. Hans drøm om at hjælpe andre indenfor træning og kost/ernæring startede allerede da han i sin tid tog en International Baccalaureate (IB) i Hong Kong, hvor Benjamin dengang primært beskæftigede sig indenfor biologi og kemi.

I b:fit er vi så heldige at have Benjamin på holdplanen, som en utrolig dygtig og kompetent
TRX-Heat holdinstruktør. Herudover arbejder han kontinuerligt med, og bruger al sin tid på, at inspirere, motivere, og træne andre, samt lære fra sig ved at vidergive af sin store viden omkring træning og kost på de sociale medier. Tjek https://benbergholdt.dk

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Trine

Reformer instruktør

Trine læser til daglig medicin på Aarhus universitet. Herudover har hun en lang gymnastik karriere bag sig, som både udøver og som lærer.

Med sine mange års erfaring indenfor krop & bevægelse, har Trine nu med stor entusiasme kastet sig over rollen som Reformer instruktør, og er pt. nyeste skud på stammen, og en del af, b:fit´s dygtige trænerstab.

Trine befinder sig allerede rigtig godt i “Reformer-manegen”, hvor hun med glæde og kompetance, trækker b:fit´s medlemmer igennem nogle yderst effektive og svedige træningstimer. I hendes holdundervisning bestræber hun sig altid på at du kommer hele kroppen igennem, og bliver, blandt meget andet, udfordret på både motorik, balance samt styrke.

Caroline – Yoga instruktør – b:fit by Zeenta

Caroline

Yoga instruktør
Caroline Vangsøe, 26 år. Som nyuddannet yogainstruktør stræber jeg efter at skabe et rum for mine elever, hvor de kan finde indre ro og balance. Jeg lægger vægt på en varm og imødekommende tilgang, der inviterer alle, uanset erfaring, til at udforske krop og sind gennem yoga. Med fokus på at skabe en tryg og støttende atmosfære, er jeg dedikeret til at guide mine elever på deres rejse mod øget fysisk og mentalt velvære.

Jeg er uddannet under House of Om på Bali, og har en 200 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse bag mig. I min undervisning nyder jeg derfor også, at trække elementer med fra det helhedsorienteret velvære og den mere spirituelle tilgang til yoga.

På mine yogatimer vil du altid blive mødt med smil og varme, jeg glæder mig til at se jer på mine hold.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Thomas

Yoga instruktør
Thomas Krogh er 27 år og har det meste af sit voksne liv udforsket, og arbejdet med, krop, bevægelse og træning. Han brænder for at hjælpe andre med at bringe frihed og holistisk velvære tilbage i kroppen.
Thomas blev uddannet Yoga lære for 3 år siden ved Ananda Gaorii og underviser i dag i bla. klassisk “Tantra Yoga”.

Derudover er han igang med at uddane sig til krops terapeut.

Yoga-Heat holdet “Release & Relax” benytter elementer fra denne uddannelse.
På Thomas’ Yoga hold er der plads til alle, da der er fokus på at møde alle, lige dér hvor de nu er, og guide til hvad kroppen har brug for.

Som Thomas udtaler; Der skabes et rum hvor i vi kan udforske kroppen, i både bevægelse og velvære, og i nogle helt frie og trygge rammer.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Heidi

Reformer instuktør

Caroline – Yoga instruktør – b:fit by Zeenta

Bettina

Reformer instruktør

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Sigrún

Yoga instruktør
Sigrún Mary, 27 year old Icelander/Canadian.
Sigrún moved from Iceland to Denmark in 2020 to pursue a masters degree in classical music, playing viola. The viola is a very physically demanding instrument and she began experiencing back, shoulder and neck pain at a young age. Yoga became a saving grace as it helped her build the strength needed to play sustainably as well as alliviate tension in the muscles after long hours of practicing. So in 2019 when YogaWorks, a respected American teacher training, offered their 200hr course in Iceland she was among the first to sign up. Diving deep into the world of Yoga was a life changing experience, physically, mentally and spiritually.
In her classes, Sigrún strives to create a safe space for all, offer clear guidance through the physical practice and inspire participants to meet themselves with kindness on the mat.
She looks forward to welcoming you with a smile at one of her classes.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Susanne

Reformer vikar
Susanne er en erfaren kvinde med adskillige år på bagen indenfor trænings branchen, dog hovedsageligt indenfor ballet & Reformer træning.

Susanne har undervist i Reformer de sidste mange år efter endt uddannelse. Hun har danset ballet i over 20 år, og har udover Reformer træning, også undervist i både barre og ballet.

Dette kommer også gerne til udtryk i Susannes hold timer, hvor der gåes meget op i de små detaljer og i den tekniske udfoldelse.
Derudover er Susanne også meget begejstret for løb og yoga. Der er altid smil og varme samt højt humør på hendes timer.

Caroline – Yoga instruktør – b:fit by Zeenta

Sofie

Cycling, TRX Heat og b:fit Heat instruktør
Jeg er 32 år gammel og bor i Aarhus med min kæreste Henrik og min hund Bailey. Til dagligt arbejder jeg ved hummel A/S og er individuel fodboldtræner ved Opti Performance.
Jeg har stort set brugt hele mit liv på at træne og finder en kæmpe stor glæde i fysisk aktivitet.
I vinteren 2024 indstillede jeg min professionelle fodboldkarriere efter at have været professionel i både ind- og udland siden 2010. Undervejs er jeg uddannet fysioterapeut og har arbejdet som både personlig træner og spinning instruktør i flere år.
Jeg elsker træninger med høj intensitet. Derfor vil mine timer være præget af masser af power og god energi. Træningen skal være alsidig, motiverende og sjov – og selvfølgelig med masser af sved på panden.