Om Zeenta

b:fit team

Infra sauna

Priser

Dos & don’ts

Det si’r de

b:fit Team

Zeenta

Reformer, privat træner & b:fit-Heat instruktør

Zeenta, stifter og ejer af b:fit by Zeenta i slutningen af 2015, har hen ved 30 års erfarring indenfor træningsbranchen bag sig.

Oprindeligt uddannet aerobicinstruktør i Atlanta, USA, tilbage i 1991, sidenhen har hun uddannet sig til bl.a. fitness- og personligtræner samt TRX- & Reformer-instruktør.

Zeenta har undervist og underholdt et utal af timer rundt omkring i nogle af Danmarks største træningscentre, og hendes mange årige erfaring i instruktørrollen fornægter sig ikke.

Det skinner tydeligt igennem på hendes hold, at her er der altså tale om en meget erfaren kvinde, med “lårt på styret”. Med sin humor, energi, entusiasme og endeløse passion for at træne netop DIG på sine timer, vil du aldrig kunne gå derfra uden oplevelsen af at dén her træning som b:fit by Zeenta tilbyder, DEN virker!!! Du mærker dét, ikke bare i din krop -men også i dit sind!

Henrik

Reformer, TRX-Heat & b:fit–Cycling instruktør

Henrik er uddannet Reformer instruktør og er certificeret TRX instruktør (igennem det originale Amerikanske TRX koncept: TRX Suspension Training Course), og har en baggrund indenfor Søværnet (Søofficer), hvor han sideløbende har gennemført en uddannelse som idrætsleder, med fokus på netop TRX-træning.

Henrik er desuden en aktiv sejlsportsmand, kitesurfer og dykker, og derudover dyrker han mountainbike i skoven, løb og Reformertræning. Hvis du har behov for virkelig at blive motiveret, når du træner, og presset “på den gode måde” til at yde dit ypperste under timen, ja så skal du helt klart vælge Henrik.

Via hans inspirerende og underholdende måde at formidle træningen på, med primær fokus på styrke, udholdenhed, eminent teknik og korrekt udførelse, ja så er du garanteret én på trænings-opleveren, og din nu nærkommende Top-Form venter lige rundt om hjørnet!

Helene

Reformer, b:fit-Heat & TRX-Heat instruktør

Helene faldt pladask for Reformertræningen for omkring 4 år siden. Førhen har hun stiftet bekendtskab med mange forskellige træningsformer, her i blandt boksning, håndbold, fodbold og fitness, men med Reformer så hun helt andre resultater end før set, og blev helt opslugt at træningsformen.

Efter ca. 2,5 år som kunde tog hun springet og blev uddannet instruktør. Med reformeren kom også interessen for TRX-Heat og b:fit-Heat, som Helene hyppigt deltager i. Da hun blev en del af b:fit familien, var hun også hurtig til at melde sig som instruktør på TRX-Heat og b:fit-Heat, da hun ser varmen som den helt perfekte træningsmakker! Hun er ikke at finde fast på disse hold, men man kan være heldig at finde hende som afløser.

Helene kan lide, at folk får sved på panden i hendes timer og at det meste af kroppen får en tur. Hun opfordrer til, at folk yder deres bedste – når de nu alligevel er kommet af sofaen, så skal det bestemt ikke være forgæves!

Dorrit - Instruktør - b:fit by Zeenta

Dorrit

Reformer instruktør

Dorrit er uddannet I reformer træningen i 2020, og har reformer hold, hvor hun elsker den gode stemning. Hun har mange års instruktør erfaring, særligt med Body Pump og dans.

I sin sparsomme fritid nyder hun; at løbe en meditativ tur særligt om morgenen for at lade op til en travl arbejdsdag 😊
For Dorrit er det vigtigt at få alle med. Hun fokuserer på at deltagerne på en sikker måde får så meget ud af deres træning som muligt.

Med et smil og en positiv indstilling når man langt længere

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Nina

Reformer, b:fit-Barre, b:fit-Strong & Balanced instruktør

Nina har danset siden hun var 3 år gammel, alt fra standard/latin, disco, hip hop, heels, ballet til moderne er det blevet til gennem tiden. Hun har blandt andet været dansk- og jyskmester flere gange, samt været udvalgt til at repræsentere Danmark ved Europa- og Verdensmesterskaberne med flotte resultater.

Efter at have lagt konkurrenceverdenen på hylden underviser hun børn, unge og voksne og ønsker at give sin erfaring og kunnen videre med en positiv energi og altid et smil på læben.

Lykke

Yoga-Heat instruktør

Lykke har fokus på rolig og afstressende Mindful-Yoga-Heat time, i den skønne infravarme🙏
I Mindful-Yoga-Heat tager vi udgangspunkt i øvelser fra Hatha yoga + der vil være øvelser som styrker muskulaturen, men især vil der være fokus på stræk -og smidighed.

Øvelserne i Lykke’s time foregår i et roligere tempo, end i en typisk Hatha yoga praxis. Her vil der være xtra opmærksomhed på din kropsbevidsthed, væren i nuet (mindful) samt fokus på hvordan dit åndedræt kan støtte dig i øvelserne og hermed hjælpe dig til at blive bedre til at lytte til din krop.

Flora - Instruktør - b:fit by Zeenta

Flora

Yoga-Heat instruktør

Flora startede hendes yoga praksis i Ungarn i 2010, da hun havde et meget stressende job og hun søgte for ro og stilhed. I årenes løb eksperimenterede hun med forskellige former af yoga fra hatha, vinyasa og hot yoga til yin, gravity og aerial yoga. Hun sænkede farten videre i 2019 og tog en international yoga uddannelse i Barcelona.

I hendes Yoga-Heat klasser sætter hun stor fokus på at udforske følelser i kroppen, vejrtrækning og at skabe indre fred. Hun har en holistisk tilgang og arbejder all-round med alle dele af kroppen. I vin-to-yin klasser kombinerer hun også mere dynamiske flows med langsomme, afstressende strækøvelser. Flora er den eneste Gravity yogainstruktør i Aarhus. Denne klasse kan supplere din regelmæssige styrke- og udholdenhedstræning ved at forbedre din mobilitet og fleksibilitet. I dag bor Flora i Aarhus med sin kæreste og deres kat.

Hun arbejder som HR specialist og engelsktalende yogalærer, og hun er frivillig i forskellige organisationer

Barbara - Instruktør - b:fit by Zeenta

Clara

Yoga-Heat instruktør

Jeg hedder Clara og arbejder som selvstændig udviklingskonsulent i NGO-sektoren og civilsamfundet, og deltid for Mellemfolkelig Samvirke i Århus.
Jeg bevæger mig indenfor felterne menneskerettigheder, udviklingsarbejde og socialretfærdighed.
Jeg har i starten af 2021 gennemført en yogauddannelse efter at have dyrket 5 års motionsyoga samt 3 års mere dedikeret yoga. Siden har jeg bla. lavet online undervisning, og brugt yogaen og mindfulness værktøjer i mit arbejde og undervist to senioryogahold.
Jeg er dygtig til at skabe rum til ro og fokus, såvel som leg og udfordringer, hvor vi bliver sammen i nuet og lytter til, hvad vores kroppe fortæller os.
Jeg glæder mig til at møde Jer på mine Yoga-Heat timer i b:fit by Zeenta! 😘

Michelle - Instuktør - b:fit by Zeenta

Michelle

Reformer instruktør

Michelle er en 33 år gammel springgymnast, og har undervist i spring og rytme i mange år.
Hun startede selv til Reformer for 3 år siden efter barn nr. 2, og blev fuldstændig vild med det og de resultater, det gav!

Michelle træner for at holde sin krop sund og stærk, men også fordi det giver et kæmpe overskud i hverdagen og gør glad! Hun elsker stemning i vores lille center, og det var derfor hun valgte at uddanne sig til underviser for 7 måneder siden.

Målet for hendes timer er at presse folk og sørge for, at de får det maksimale ud af deres træning! Samtidig skal vi have en fest og der skal gerne smil på hele vejen rundt! ‘Hårdt men godt’ er Michelle’s motto.

Maria - Instruktør - b:fit by Zeenta

Maria

Yoga-Heat instruktør

Maria fandt interessen for yoga under et udvekslingsophold i London, og siden da har det været en fast del af hendes hverdag. Hun er internationalt uddannet fra Bali med en 200 timers Hatha og Vinyasa Yoga alliance certificeret uddannelse, og har en efteruddannelse i vejrtrækningen. Maria har et holistisk perspektiv på sundhed og velvære og mener at det er vigtigt at passe på os selv både fysisk og mentalt.

På Marias timer er der fokus på at finde ro i kroppen til at kunne fokusere samtidig med, at kroppen bliver udfordret fysisk. Ud over en fysisk udfordrende praksis er der også plads til at finde ro og forlade timen med overskud. Der bliver taget hensyn til alle niveauer, om man er begynder eller øvet, der er plads til alle.

Bree - Instruktør - b:fit by Zeenta

Bree

Yoga-Heat instruktør

Bree har en 200 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse. Bree følte sig kaldet til yogamåtten allerede ved første yogatime in 2008. Da knæ- og rygproblemer satte en ende på hendes løberutine, kom yogaen i fuld fokus. Som yoga instruktør, ønsker Bree at inspirere andre til at opdage den transformation hun selv har opnået gennem yoga.

Bree mener, at det fysiske og psykiske aspekt af yogaen i kombination kan transformere din yoga praksis og dit liv. Hun underviser hver time med fokus på hver individuelle deltagers yogarejse. Når Bree ikke er på yogamåtten, elsker hun at lave mad, vandre, ro kayak og bruge tid med sin familie og venner

Marie-Louise - Instruktør - b:fit by Zeenta

Marie-Louise

Reformer, b:fit-Puls/Styrke instruktør

Marie-Louise er uddannet personlig træner, fitness- og funktionel træner og reformer instruktør.

Som tidligere aerobic instruktør og en fortid på Club La Santa, er Marie-Louise erfaren inden for træning. Hun er uddannet personlig træner og medlem af EREPS (European Register of Exercise Professionals) og ActiveEurope og uddannet reformerinstruktør i b:fit by Zeenta.

Trods skrivebordsarbejde som advokat, lever og ånder Marie-Louise for at holde kroppen sund, og vise andre vejen. Det er i gennem træningen og undervisning af andre, at Marie-Louise finder energi og genoplader batterierne.

Hun elsker at presse sig selv og andre i hendes undervisning, og imponeres gang på gang af folks viljestyrke og træningsmoral.

No pain no gain er Marie-Louises motto

Cecilie - b:fit by Zeenta

Cecilie

Reformer, b:fit-Cycling, Power-Pilates-Heat instruktør

Cecilie er en aktiv, glad og energisk pige, som elsker at få pulsen op.

Efter at have dyrket alt fra triatlon, yoga, håndbold og golf, faldt hun endelig over reformer træningen, som hun er gået passioneret til værks med. Selvom hun er ung, har hun allerede en del erfaringen med holdtræning og kroppens velvære. Hun studerer nemlig Ernæring og Sundhed samtidig med, at hun afholder holistiske workshops for unge piger. I b:fit by Zeenta underviser hun i b:fit-Cycling.

Tag ikke fejl af den stille fremtoning – inderst inde er hun bund Sønderjyde og skal nok få sparket gang i en sjov og lækker time

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Ida-Marie

Reformer instruktør

Ida-Marie har danset siden hun var fire år gammel og har dygtiggjort sig i en bred vifte af dansegenrer. De seneste år har hun koreograferet shows og musikvideoer for danske artister og undervist i dans for alle aldre og niveauer.

Hun startede selv til reformer for et par år siden og blev fuldstændig bidt af træningsformen og de tydelige resultater, det gav. Ida-Marie elsker at komme i centeret og blive livet op af den fede energi og gode musik og gå derfra med et kæmpe smil, dejligt overskud og en styrket krop – og lige præcis dén følelse vil hun give videre som instruktør!!

Ida-Marie sætter en dyd i, at træningen skal være hård og sjov på én og samme tid, så motivationen til at træne komme naturligt indefra. Hun vil sørge for, at du får det maksimale ud af din træning – Nu hvor du alligevel er trådt ind i centeret;-)
Du skal gerne gå fra hendes time med ømme stænger, en dryppende næse og et stort smil på læberne – så har I begge gjort det godt!

Heidi

Reformer instruktør

Heidi er en Vaskeægte Glad Århusianer med begge ben solidt plantet på jorden.

En sportsglad løbepige der stiftede bekendtskab med Reformer træningen første gang for snart 4 år siden og har siden været total ”forelsket” i maskinen og dens uendelig mange trænings muligheder… Heidi fandt ud af at Reformer træningen er et perfekt supplement til bla. løbetræningen, da dén både forbedrer kropskernen, udholdenheden, krops holdningen, samt virker skadeforebyggende…

Heidi er uddannet Reformer instruktør i 2016 og befinder sig usandsynligt godt hjemme her og nyder at sprede sin gode energi i lokalet og dele kærlige øretæver ud blandt Reformer kunderne.

Hun bestræber sig altid på at få alle deltagere til at presse sig selv til det yderste, for som Heidi siger : Træningen skal dælme kunne mærkes, ikke bare i dag, men også i morgen, og i overmorgen…. -Og herefter er det så ellers så bare op på ”Slæden” igen!

Benjamin - Instruktør - b:fit by Zeenta

Benjamin

TRX-Heat instruktør

Benjamin her vægttrænet i 6 år med fokus på alle former for træning. De to primær træningsmetoder, Vægtløft og TRX. Med en baggrund i både atletik og fodbold på højt plan, elsker Benjamin alt form for sport og sætter pris på en hård træning med passion til sine kunder.

Det vigtigste for ham, er at træningen skal være udfordrende, men også give følelsen af, at kunne være stolt af sig selv efterfølgende. Lysten til at træne skal komme af, at ville blive sit bedste jeg og presse dig selv til sit bedste både fysisk, men også mentalt.

På Benjamins hold, vil du nemlig blive udfordret på alle tænkelige måder. Den passion, glæde, samt styrke, mentalt og fysisk, vil du tage med hjem og kunne bruge til din dagligdag.

Benjamin - Instruktør - b:fit by Zeenta

Gizella

Yoga-Heat instruktør

My practices infused and inspired by my teachers, blending several styles into my teaching including traditional Ashtanga, free flowing Vinyasa or slower Hatha flow. Often focusing on deepening awareness of self and discipline in a safe and accessible way. One way to describe is a fluid, free-style flow.