Om Zeenta

b:fit team

Infra sauna

Priser

Dos & don’ts

Det si’r de

b:fit Team

Zeenta

Reformer, privat træner & b:fit-Heat instruktør

Zeenta, stifter og ejer af b:fit by Zeenta i slutningen af 2015, har 32 års erfarring indenfor træningsbranchen bag sig.

Oprindeligt uddannet aerobicinstruktør i Atlanta, USA, tilbage i 1991, sidenhen har hun uddannet sig til bl.a. fitness- og personligtræner samt TRX- & Reformer-instruktør.

Zeenta har undervist og underholdt et utal af timer rundt omkring i nogle af Danmarks største træningscentre, og hendes mange årige erfaring i instruktørrollen fornægter sig ikke.

Det skinner tydeligt igennem på hendes hold, at her er der altså tale om en meget erfaren kvinde, med “lårt på styret”. Med sin humor, energi, entusiasme og endeløse passion for at træne netop DIG på sine timer, vil du aldrig kunne gå derfra uden oplevelsen af at dén her træning som b:fit by Zeenta tilbyder, DEN virker!!! Du mærker dét, ikke bare i din krop -men også i dit sind!

Henrik

Reformer, TRX-Heat & b:fit–Cycling instruktør

Henrik er uddannet Reformer instruktør og er certificeret TRX instruktør (igennem det originale Amerikanske TRX koncept: TRX Suspension Training Course), og har en baggrund indenfor Søværnet (Søofficer), hvor han sideløbende har gennemført en uddannelse som idrætsleder, med fokus på netop TRX-træning.

Henrik er desuden en aktiv sejlsportsmand, kitesurfer og dykker, og derudover dyrker han mountainbike i skoven, løb og Reformertræning. Hvis du har behov for virkelig at blive motiveret, når du træner, og presset “på den gode måde” til at yde dit ypperste under timen, ja så skal du helt klart vælge Henrik.

Via hans inspirerende og underholdende måde at formidle træningen på, med primær fokus på styrke, udholdenhed, eminent teknik og korrekt udførelse, ja så er du garanteret én på trænings-opleveren, og din nu nærkommende Top-Form venter lige rundt om hjørnet!

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Pauline

Reformer instruktør

Pauline har genoptaget instruktørrollen i reformeren efter en længere pause som har rummet en barsel og færdiggørelse af en bachelor i anvendt filosofi. Hun stræber efter at skabe flow i timerne med et mål om at øge motivationen og få timen til at flyve afsted og sved på panden er en garanti!

Ved siden af jobbet som reformerinstruktør læser hun til sygeplejerske i Aarhus N, hvor hun har opnået relevant og brugbar viden om anatomi, fysiologi, ernæringsbehov, kommunikation, pædagogik og meget mere. Yderligere arbejder hun i Studentervæksthuset på VIA University College med at rekruttere og motivere sygeplejestuderende til at arbejde med iværksætteri og innovative løsninger.

Bree - Instruktør - b:fit by Zeenta

Bree

Yoga-Heat instruktør

Bree har en 200 timers Yoga Alliance certificeret uddannelse. Bree følte sig kaldet til yogamåtten allerede ved første yogatime in 2008. Da knæ- og rygproblemer satte en ende på hendes løberutine, kom yogaen i fuld fokus. Som yoga instruktør, ønsker Bree at inspirere andre til at opdage den transformation hun selv har opnået gennem yoga.

Bree mener, at det fysiske og psykiske aspekt af yogaen i kombination kan transformere din yoga praksis og dit liv. Hun underviser hver time med fokus på hver individuelle deltagers yogarejse. Når Bree ikke er på yogamåtten, elsker hun at lave mad, vandre, ro kayak og bruge tid med sin familie og venner

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Anne

Reformer instruktør

Anne Pedersen, 33 år
Uddannet Reformer instruktør ved Energii I Kbh.
Anne faldt pladask for reformer da hun prøvede det første gang for 4 år siden, glæden og passionen er kun vokset siden, hun har nu været instruktør i 2 år og har over 500 undervisningstimer bag sig.
Hun er en kompetent, underholdende, ihærdig, motiverende og en powerfuld instruktør med høj energi, godt humør, samt en selvironisk, hudløs ærlig humor.
Hendes hold kører i et højt gear, du vil få sved på panden og blive udfordret. Hun holder dig I GANG og du kan være sikker på at have fået en sjov, grundig og styrkende fuldkrops træning når du går fra hendes timer.

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Julie

Reformer instruktør
Julie har en fortid indenfor dans herunder 10 års erfarring som underviser i henholdsvis showdans & hiphop.

Udover at hun til daglig studere Jura på Aarhus Universitet, er hun nyligt udsprunget som b:fit Reformer instruktør, hvor hun med sit, energiske, afsmittende, humør, træner og udfordrer på sine holdtimer.

Julie garanterer en hård og effektiv træning, med høj intensitet, god teknik samt naturligvis fed musik i øregangene!

For Julie handler Reformer træningen nemlig ikke udelukkende om at udfordrer kroppen. Det handler i høj grad også om at udfordre hovedet, eller sindet om man vil. Igennem en god blanding af lettere og sværere øvelser, hvor både

smidighed, styrke og motorik udfordres, skal træningstimen også helst gøre dig glad undervejs, så du ikke kun går derfra med en spændstig krop, men også med et smil på læben.

Flora - Instruktør - b:fit by Zeenta

Flora

Yoga-Heat instruktør

Flora startede hendes yoga praksis i Ungarn i 2010, da hun havde et meget stressende job og hun søgte for ro og stilhed. I årenes løb eksperimenterede hun med forskellige former af yoga fra hatha, vinyasa og hot yoga til yin, gravity, yoga nidra og aerial yoga. Hun sænkede farten videre i 2019 og tog en international yoga uddannelse i Barcelona.

I hendes Yoga-Heat klasser sætter hun stor fokus på at udforske følelser i kroppen, vejrtrækning og at skabe indre fred. Hun har en holistisk tilgang og arbejder all-round med alle dele af kroppen. I dag bor Flora i Aarhus med sin kæreste og deres kat, og underviser yoga på engelsk.

Barbara - Instruktør - b:fit by Zeenta

Clara

Yoga-Heat instruktør

Jeg hedder Clara og arbejder som selvstændig udviklingskonsulent i NGO-sektoren og civilsamfundet, og som koordinator for Mellemfolkelig Samvirkes ungeprogram.

Jeg bevæger mig indenfor felterne menneskerettigheder, udviklingsarbejde og socialretfærdighed.

Jeg har i starten af 2021gennemført en yogauddannelse efter at have dyrket 5 års motionsyoga samt 3 års mere dedikeret yoga. Siden har jeg bla. lavet online undervisning og brugt yogaen og mindfulness værktøjer i mit arbejde som konsulent og undervist to senioryogahold.

Jeg er dygtig til at skabe rum til ro og fokus, såvel som leg og udfordringer, hvor vi bliver sammen i nuet og lytter til, hvad vores kroppe fortæller os. Du kan være nybegynder eller mere trænet yogi på mine hold, da vi arbejder med styrkebaseret flows mod peakpositioner.

Jeg glæder mig til at møde Jer på mine Yoga-Heat hold i b:fit by Zeenta.

Nina - Instruktør - b:fit by Zeenta

Louise

Reformer instruktør
Louise arbejder til daglig som administrativ medarbejder på Frederiksbjerg Skole. Herudover er hun mor til tre drenge og med dem bliver der både vinterbadet, stået på SUB board, og kørt på mountainbike. Hun har igennem hele sit liv dyrket masser af sport, heriblandt håndbold, fitness og løb. For 7 år siden meldte Louise sig ind i b:fit by Zeenta, og blev total hooked på både Yoga-Heat i infravarmen, og på Reformertræningen. Den skånsomme og effektive Reformertræning som gør kroppen stærk og smidig, og hvor man samtidig skal bruge sin vejrtrækning som et vigtigt redskab i udførelsen af alle øvelser, er nu blevet en uundværlig del af Louises liv. De mange års passion for, og erfarring med, træningesformen, fik i sommeren 2023 Louise til at hoppe med på b:fit´s Reformer instruktør uddannelse, for selv at blive underviser i denne fantastiske træningsform.

Hendes største prioritering som Reformer instruktør er at medlemmerne får en energifyldt holdtime, med masser af godt humør og fede øvelser, formidlet under kyndig og professionel vejledning. Man skal gå fra timerne med følelsen af, at man har givet sig selv 100 procent -og allerede glæder sig til næsteReformer træning. Louises udadvendte og glade væsen, er medvirkende til at tiden på hendes timer bare flyver afsted, og træningen bliver naturligvis altid tilpasset og gradueret til et niveau, som passer både de helt nye medlemmer, og samtidig de mere erfarne.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Helene G

TRX-Heat og b:fit-Cycling
Helene er 24 år og læser til dagligt kandidat i idrætsvidenskab. Hun elsker sport, idræt og træning, og nyder at bevæge kroppen aktivt på mange forskellige måder. Helene har, trods sin unge alder, allerede været instruktør i en del år, og undervist i forskellige former for styrketræning, herunder TRX, men også i Cardio træning, som ex. Cycling og Walking-bands. Udbyttet ved at bevæge sig fysisk betyder meget for Helene, i det at hun mærker det positivt og opløftende, i både krop og sind.
På hendes træningstimer er teknikken altid i fokus. Her trænes der på en sikker og korrekt måde, alt imens at kroppen udfordres og man presser sig selv.

Alle er velkomne på Helenes b:fit-Cycling og TRX-Heat timer. I sidstnævnte, tilpasses TRX´stroppen eksempelvis den enkeltes niveau, hvormed alle på holdet bliver udfordret, og kan føle sig tryg i øvelserne.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Charlotte

TRX-Heat
Charlotte er hvad man nok vil kalde en rigtig sej trænings-nørd. Hun er bidt af en gal træningstosse, og elsker mange former for fysisk aktivitet. På papiret er Charlotte 50 år ung, hun har 2 børn, bor i Aarhus, og har været selvstændig erhvervsdrivende i 14 år, og nu sekretær på AUH (Skejby).

Udover at undervise i TRX-Heat hos b:fit, spiller hun padel, træner Crossfit og Outdoor. Derudover har hun efterhåndet besteget et utal af bjerge.

I april 2022 deltog Charlotte i Everest Base Camp (5364m) og Kala Patthar (5545m) og i oktober 2022 Kilimanjaro (5895). I oktober 2023 bliver det så Mera Peak (6476m) hun skal prøve kræfter med.

Charlotte er en yderst dygtig og erfaren, certificeret, instruktør i både TRX STC, TRX for Yoga, samt TRX force træning. Derudover er hun uddannet Personlig træner og kostvejleder hos Fitness Institute.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Hans

TRX-Heat
Hans er b:fit´s energiske TRX-Heat træner, med fuld power på sine holdtimer.

Oprindeligt fra Nykøbing Mors, en fortid som el-ingeniør, international coach og med en længere salgskarriere bag sig, bor 50 årige Hans i i dag i Aarhus, hvor han er far til 3, og kæreste med Heidi.

Til daglig arbejder han som selvstændig erhvervsdrivende, med sideløbende fokus på, og engagement i, at holde formen ved lige.

Dette udleves blandt andet med løb og som fodboldtræner. Hans er et passioneret naturmenneske og elsker at opholde sig udendørs, herunder også i bølgen blå, som vinterbader.

Hans har nu dyrket TRX-Heat i henved 7 år og i 2023 kunne han så tilføje TRX holdInstruktør til sit CV.
Som gæv nordvest jyde, er han sit ansvar som instruktør bevidst om at levere en god, effektiv træning, og samspillet imellem motiverende musik, godt humør & humor under øvelserne.

Træningstimerne er inspirerende med høj intensitet, med et primær fokus på styrke, udholdenhed, samt teknik.

En “Gourmet Menu” hedder det i blandt flere af Hans´ udøvere 🙂

Han er altid selv en aktiv solidarisk deltagende på sine holdtimer, med et skarpt fokus på at øvelserne udføres korrekt!
For Hans er TRX-Heat træningen ikke rettet mod at få store svulmende muskler, men derimod en harmonisk og stærk figur/krop, samt et positivt sind.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Nancy

Reformer og Yoga-Heat instruktør
Nancy is a proud Canadian who moved to Denmark about 1 year ago. She is a certified school teacher,
working for the Toronto Catholic District School Board teaching students in physical education and health. She is married to a “Danish Viking” and together they have a little son. Struggling to get back in shape after giving birth, Nancy became very hooked on health and wellness, which became a big
priority for her.

Her passion for movement started at the age of 4, when she attended dance classes.
In Canada she graduated from Highschool with a degree in Dance an Arts. Later she became a dance instructor and choreographer, teaching a variety of styles such as: jazz, ballet, lyrical, contemporary, hip-hop and acrobatics.

Nancy is also a certified Fitness & Yoga instructor, and in 2023 she had her first Reformer class at b:fit by Zeenta. She instantly fell in love with the reformermachine and the new effective way of working out. Reformer training makes you aware of muscles that you hardly dont know exist, especially the deep Core muscles are in use. Upon her positive experience with the Reformer training, she decided to add the b:fit Reformer instructor education to her CV and is now added to, and have joined, the Great and skilled b:fit instructor team.

No doubt that Nancy loves what she does, for both physical and mental health reasons, but also because she is so passionated about making others feel amazing too, while optimizing their health.
In b:fit she is a very present, skilled, and dedicated Reformer & Yoga-Heat teacher, and everyday she
strives to make people look and feel their very best in every way – inside and out!

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Zsofi

Yoga-Heat instruktør

My name is Zsõfi and I have been practicing Yoga for around 10 years.
I finally took my teacher training certificate in 2022, and since then I decided to share my big passion for Yoga with others, and no longer only in my closest circle.
I am teaching both private and group classes, mostly Yin and Restorative yoga. In my Yoga-Heat classes at b:fit by Zeenta, I include Vinyasa, Hatha and a little bit of Asthanga, for strengthening, balancing and for mobility, which are some of my main focus areas. All are welcome!

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Trine

Reformer instruktør

Trine læser til daglig medicin på Aarhus universitet. Herudover har hun en lang gymnastik karriere bag sig, som både udøver og som lærer.

Med sine mange års erfaring indenfor krop & bevægelse, har Trine nu med stor entusiasme kastet sig over rollen som Reformer instruktør, og er pt. nyeste skud på stammen, og en del af, b:fit´s dygtige trænerstab.

Trine befinder sig allerede rigtig godt i “Reformer-manegen”, hvor hun med glæde og kompetance, trækker b:fit´s medlemmer igennem nogle yderst effektive og svedige træningstimer. I hendes holdundervisning bestræber hun sig altid på at du kommer hele kroppen igennem, og bliver, blandt meget andet, udfordret på både motorik, balance samt styrke.

Ida-Marie - Reformer instruktør - b:fit by Zeenta

Benjamin

TRX-Heat instruktør / Personlig træner
Benjamin er bosiddende i Aarhus og uddannet Personlig Træner og Kostvejleder. Derudover har han en uddannelse indenfor kinesiologi fra San Diego State University. Hans drøm om at hjælpe andre indenfor træning og kost/ernæring startede allerede da han i sin tid tog en International Baccalaureate (IB) i Hong Kong, hvor Benjamin dengang primært beskæftigede sig indenfor biologi og kemi.

I b:fit er vi så heldige at have Benjamin på holdplanen, som en utrolig dygtig og kompetent
TRX-Heat holdinstruktør. Herudover arbejder han kontinuerligt med, og bruger al sin tid på, at inspirere, motivere, og træne andre, samt lære fra sig ved at vidergive af sin store viden omkring træning og kost på de sociale medier. Tjek https://benbergholdt.dk