Referencer

Det si’r de

Jeg træner hos b:fit by Zeenta fordi:
Det er nogle flotte og utraditionelle lokaler
Jeg altid føler mig velkommen
Vi hilser på hinanden
Gode grin
Vi får en effektiv og professionel træning
Vi gir’ den max gas i 1 time
Varieret træning, der virker
Forskellige træningstider og muligheder
Sidst men ikke mindst Zeenta og instruktørernes smittende energi & engagement.

Karen Hove

Kære Zeenta.
Har man ikke noget pænt at sige: Ti stille. Har man: Speak up! Derfor får du dette lille skriv.

Jeg har et behov for at anerkende dig! Din biks, og måden du driver den på. Din tilgang til mennesker. Din person. Jeg har meget stor respekt! Fra jeg trådte ind i dit center, er jeg ikke blevet mødt af andet end anerkendelse of omsorg (samt motiverende skideballer, naturligvis :-)). Når Anne stille spørger til dagens form, når Line spørger om man ok, fordi man ikke har så meget at smile af lige den dag, når Mette fortæller mig, at hun synes jeg er sej eller når du tager min hånd og fastholder den, når rystelserne udfordrer. DET gør mig glad og rørt. Og det gør at jeg knus-ææælsker at træne hos dig/jer! Så når kroppen ikke magter det, så tager hjernen og hjertet over, og jeg kommer afsted.

Min krop er i forfald, et neurologisk benspænd jeg forholder mig til hver dag! Men når jeg træner, giver jeg sygdommen en stor fuck-finger, of det hjælper på fysikken og ikke mindst psyken. Jeg træner ikke for at blive slank, elsker det gode liv for meget til at gå op i det. Men jeg har fået en stærk krop, og det er godt for mig. Og jeg vil fandme ikke lade en latterlig sygdom styre og definere mig, den klarer jeg selv, tak!

2017 = fest. Både for dig, som er blevet gift, tillykke! Og for mig, da jeg fejrede 10 år som cancerfri (ved ikke, om jeg har fortalt dig det?) Og så runder vi begge et skarpt hjørne, dit lidt skarpere end mit :-). Men du skal have gaven. Jeg får min, hver gang jeg bliver mødt med et smilende og varierende i hæshed: “Hej Balto!”, Gaven kan du bruge, som du vil, men jeg kunne se den for mig på en af dine hylder, hvor du fremsætter nogle af dine mange! fantastiske guldkorn.
Jeg håber, jeg har givet udtryk for min taknemmelighed for dig (og dit team!)
Over and out!

Kærligt, C.B.

b:fit by Zeenta har givet mig “livet tilbage”. Ja, det lyder måske for godt til at være sandt, men det ER sandt.

Jeg døjede med en masse skavanker, inden jeg startede med træningen hos Zeenta & Co., hvilket gav mig rigtig mange smerter. Jeg tog dagligt en masse smertestillende piller og gik jævnligt til fysioterapi. Men nu tager jeg kun sjældent smertestillende og fysioterapeuten er helt droppet. Jeg har fundet ud af at med en kombination af Fit Reformer træningen og Heat holdtræning (træning i 37 gr. Infravarme) gør, at jeg kan holde mig næsten smertefri… Jeg skal dog træne lidt mere end gennemsnittet, næsten dagligt, men det vil jeg bestemt også gerne gøre, for hellere tage et par timers ekstra træning end en håndfuld smertestillende piller! (og så kommer jeg jo i Top-Form samtidig).
Jeg kan kun varmt anbefale b:fit by Zeenta, træningen er super effektiv, instruktørerne er søde, mega dygtige og yderst professionelle, og de får mig til at give mig fuldt ud hver gang! Jeg oplever, at det er “personlig træning”, selvom det foregår på mindre hold. De dage, hvor jeg føler, at det er for surt at komme afsted, og næsten ikke orker træningen, overskygges prompte, når jeg ankommer i centeret, og jeg går altid derfra i både godt humør og med en masse fornyet energi -og bedst af alt: Smertefri!!

Kh. En glad b:fit kunde, Dorthe Wille.

b:fit by Zeenta burde hedde: “pain by Zeenta -eller Zeenta’s house of pain” 🙂
Super træning der virkelig går i dybden!!
Efter 13 træninger kan jeg mærke STOR forskel på min krop, det gælder både kropsholdning, kondition, styrke og fasthed. Jeg tror rent faktisk også det kan ses 🙂

Jacob Harritz Poulsen

Jeg kan varmt anbefale b:fit by Zeenta. Du bliver altid taget godt imod i de meget hyggelige, rå og imødekommenden omgivelser. Zeenta er en ren ildsjæl, som sammen med de andre instruktører brænder for, at man får den bedste og mest effektive træning. De formår at presse, guide og motivere, så man føler man har privattime. I reformeren træner man hele kroppen, det er en super core, smidighed og styrketræning og velværefølelsen vokser for hver time. Jeg kravler derfra, men glæder mig altid til at komme tilbage, da effekten er så stor og resultatet hurtigt kan ses. Det her MÅ prøves!!!

Christina Harritz Poulsen

Jeg kan helt klart anbefale b:fit by Zeenta. Det afskiller sig fra andre centre ved de lækre lokaler, den gode stemning og den meget personlige, benhårde træning. Man kan tydeligt mærke, at Zeenta har mange års erfaring som instruktør, og efter en time med hende føler man aldrig, at man kunne have givet den mere gas end man gjorde.

Tina Lassen Gudnitz

Dejligt humør, effektiv træning, skønne lokaler, gode instruktører og gode resultater for krop og sjæl:-) b:fit by Zeenta fik mig igang med træning der er super for mig . Oplever det som en kombi af styrketræning, bindevævsmassage, coretræning og ja , en vej til velvære. Centerets infrarøde varmetræning hvor kroppen trænes i 37 grader er så gavnligt for mine led der bøvler med gigt. Jeg kan kun anbefale den træning i varmen.
Både yoga og heat træningen er super ,varme gør godt . Der er knald på musikken og vi har det sjovt når vi træner i en uhøjtidelig stemning. Zeenta er opmærksom på det individuelle, presser blidt på og får det bedste frem .
Kan kun sige “Kom nu og prøv det, det er SÅ godt”…!!!

Nuka Hove

TRX og Reformertræning er uden sammenligning blevet mine ynglings dicipliner når vi taler fitness. Jeg dyrker MTB og står på ski, og for at forbedre mig på de områder, har jeg behov for at styrke min core og forbedre min udholdenhed og smidighed. Jeg har prøvet mange træningsformer både individuel styrketræning og holdtræning i forskellige centre men følte ikke at jeg fik tilstrækkeligt udbytte af mine anstrengelser. Det gjorde jeg derimod fra day one, da jeg begyndte at træne TRX og reformer hos b:fit by Zeenta. Det er en helt unik træningsform, og når timen er omme er man ikke i tvivl om at man har brugt sin krop og fået strammet op på alle muskelgrupper. Instruktørerne hos b;fit by Zeenta er meget kompetente og frem for alt nærværende. De små hold sikrer, at alle bliver set, og instruktøren kommer rundt og sørger for at øvelsen bliver udført korrekt for optimalt udbytte. b:fit by Zeenta er et lille træningscenter med en uformel omgangstone og en hyggelig, næsten hjemlig atmosfære. Man er ikke i tvivl om at Zeenta selv brænder for sin lille niche og det smitter af på brugerne som bliver en del af et træningsfælleskab.

Pia Holleufer

FANTASTISK OG EFFEKTIV TRÆNING… & Fed musik 🙂
For første gang har jeg fundet et træningscenter der passer til mig. Med en krop der er godt slidt af mange års bold træning, skulder der er opereret, diskusprolaps, led der ikke har “elastik” nok, hardet været et fantastisk vendepunkt at kunne komme til træning hos b:fit by Zeenta. Centret har bl.a timer med infrarød varme-træning i 37 grader (heat) som VIRKELIG gør underværker for mine skulder, led mv. En ekstra bonus jeg får ved at træne i varmen, er blandt andet at mit bindevæv bliver mere smidig, huden bliver blødere, kroppen bliver afgiftet mv. Den bedste kombination for mig er at kunne træne ca 4 timer om ugen, hvor timerne er fordelt mellem træning i infrarød varme og reformer. Timen i reformeren træner hele kroppen – hver gang og det er super core træning. Det gør mig mere smidig, stærk og har også en dejlig indvirkning på vægten. Jeg kan klart anbefale træningen hos Zeenta og alle instruktører er top motiveret for at du får en super træning. Og så er der bare en god stemning og vi har det sjovt – i nogle fede lokaler.

Sanne Midtgaard

Da jeg trådte ind i Zeenta ‘ univers var det ikke første gang jeg prøvede reformer træning. Heller ikke første gang jeg trænede. Jeg er 60+ og har dyrket sport og trænet fra mit 6 år. Men hold da op, jeg blev blæst bagover af vild god energi . Det er da utroligt, hvad der kommer fra den lille stærke quinde . Sjove og ” slående” bemærkninger, præcis instruktion , så selvom man er lidt tung i røven, forstår man. Og pludselig er bagdelen på plads og navlen suget om til ryggen. Sveden hagler og brillerne dugger.Jeg kan mærke et smil brede sig i mit hoved.
Træningen gør mig glad og stærk. Jeg ved når jeg går ud til min cykel, har jeg trænet igennem . Min mand er begyndt at skule til mine overarme. Generelt er jeg blevet stærkere og jeg er blevet inspireret til ,at smide min muffinstop inden for nærmeste fremtid. Prisen er overkommelig og man får meget for pengene!
Sidst men ikke mindst , er der så smukke lokaler at træne i. b:fit by Zeenta skal bare opleves!

Nanna

Reformertræning kombineret med Heat-træning er uden sammenligning den bedste og mest effektive træningsform, jeg nogensinde har kastet mig ud i – ”der er så meget smæk for skillingen” i b:fit by Zeenta, og du fortryder helt bestemt IKKE, når først du er hoppet ombord på reformerslæden eller sveder dén ud i Heaten. Det er vildt udfordrende og sjovt på en og samme tid, jeg føler, jeg rykker mine fysiske som mentale grænser som aldrig før samtidig med, at jeg får ommøbleret min krop på en helt unik måde. Aldrig har jeg været stærkere og følt mig så godt tilpas i mig selv. Det skyldes ikke mindst det helt unikke og personlige præg Zeenta & hele b:fit-teamet har sat på stedet her med deres topprofessionelle og energiske tilgang til træningen, til hinanden og ikke mindst til os, medlemmerne. Det er ikke bare et træningscenter, som alle de andre, det er noget helt for sig selv- og eneste ”fare” er, at du bliver dybt afhængig af det!

Marie Sibast

Min biologilærer sagde engang til mig, at når man havde gjort noget godt, skal man også vide det (efter jeg var blevet helt tomatrød i hovedet over al hans ros).. Så derfor vil jeg sige 1000 tak for virkelig god træning hos dig/jer. Jeg har nydt hvert et minut i b:fit by Zeenta, og det har været hver en sveddråbe værd. 🙂
Jeg kan mærke, at især TRX-Heat har haft en meget positiv effekt på min core, mit løb, mine løft, min holdning, ja hele vejen rundt… Lige nu arbejder jeg som lægevikar i psykiatrien i Stockholm, og om en måned fortsætter livet i Danmark igen. Jeg har ikke fundet noget TRX-Heat sted som det du/I har, så skal man gå i de store centre, og det er jeg meget lidt vild med. Det er et helt fantastisk koncept du/I har gang i, jeg ER i hvert fald overbevist. 🙂 Jeg håber, jeg får tid til et par enkelte træninger i august og september.

Dbh. Pia Simonsen.