Infra-Sauna

Massage af både krop & sjæl!

Alene tid i den skønne lille “varme-box” 🙂 25 min i op til mellem 35-65 gr. infravarme. Massage af både krop & sjæl! Strålevarmen blødgør arterier og forbedrer blodgennemstrømningen, som fjerner ophobninger i overbelastede muskler.

Affaldsstofferne bliver renset ud gennem hudens porer. Produktionen af hvide blodlegemer stimuleres, og styrker dermed immunforsvaret.

Infravarmen trænger dybt ind i kroppens væv og muskler, og virker både reparerende samt forebyggende på evt. skader. Som bonus har varmen en “anti-age” effekt på huden som udskiller de døde hudceller og blødgøres under det korte ophold i Infra-saunaen!

HUSK HÅNDKLÆDE OG GODT MED VAND + RENGØRING AF BOX EFTER BRUG!!! KR 100 pr. gang / KR 800 x 10 klip.

Heat Infravarme

Massage af både krop & sjæl!

*HEAT INFRAVARME er en lydløs varmekilde, hvor infrarøde stråler opvarmer gulv og vægge, og afgiver varmen til luften.

De infrarøde stråler har akkurat samme evner som solens varmegivende stråler, de trænger hurtigere og længere ind i både dine muskler og led. Med Heat Infravarmepaneler bliver din krop hurtigere og dybere opvarmet, og du vil bla. opleve en langt større smidighed. Varmen understøtter dig i den hårde træning, da den blødgør dine muskler, forebygger skader OG forkorter et evt. skadesforløb. Skader kan nemt forværres ved, at de omkringliggende muskler spænder op. Men infravarmen blødgør og lindrer – også smerten.

Desuden vil den dybe muskulære opvarmning have en positiv betydning for udskillelsen af affaldsstoffer (detox). Dit kredsløb udfordres og forbedres i infravarmen, som let absorberes i kroppen, hvorved blodcirkulationen, stofskiftet og svedproduktion øges og hjælper med at afgifte kroppen. De dybe infrarøde stråler trænger dybt ned i vævet, hvorved huden bliver eksfolieret, hvilket forynger og forskønner din hud, så den genvinder sin naturlige glød, spændstighed og blødhed. Infravarmen har også en evne til at mindske både fysisk og mental stress og vil efter kort tid give dig langt bedre og mere energi. Du får et fuldt hjerte-workout og forbrænder op til 600 kalorier på 30 minutter ved blot at ligge under panelerne.