Om Zeenta

b:fit team

Infra sauna

Priser

Dos & don’ts

Det si’r de

Effektiv, udfordrende og resultatgivende HOLDtræning!

Reformer

Corestabilitet, udholdenhed, smidighed

Fysisk træning er den første rekvisit til lykke – Joseph Pilates

Reformermaskinen har sin oprindelse helt tilbage i 1930érne, hvor tyskeren Joseph Pilates fik maskinen bygget med det formål at kunne træne – men især genoptræne folk heri – blandt andet krigsveteraner som ikke kunne trænes på normal vis.

Joseph Pilates, der selv var tidligere gymnast og bodybuilder, viede
sit liv til udvikling af træningsteknikker, specielt med fokus på corestabilitet, altså en stærk kropskerne, der sammen med god holdning, balance, stabilitet og koordination er de vigtigste og mest centrale områder ved funktionel styrketræning.

Reformertræning er for alle – fra begynder til mere øvet. Det er en
helt unik træningsform, som ikke kan sammenlignes med almindelig
styrketræning i det, der her er tale om både body&mind funktionalstyrketræning.

Du vil uden tvivl opleve og se, at der sker en positiv forandring i din krop – både inderst og yderst – som du nok ikke har oplevet via andre træningsformer. Reformermaskinen består af en ramme, en vogn, stropper og håndtag, samt et fjedringssystem, der sammen med kroppens egen vægt, yder modstand. Reformer træningen forbedrer bl.a. din styrke, cardio og udholdenhed samt smidighed, balance og koordinations evne.

I b:fit by Zeenta tilbyder vi Reformerhold af en times varighed. Træningen er intens, stemningen er høj – tilført fede rytmer og dygtige instruktører som sørger for, at træningen er tilpasset DIG. Max. 14 deltagere på hvert hold.

Vi garanterer dig både sved på panden og et smil på læben!

Privattræning

Zeenta Krogh Jonsson

Kunne du tænke dig at prøve en personlig Reformer time med Zeenta, eller evt. springe ud i et længere forløb med private ene-timer i Reformeren, så send mig venligst en mail med dine ønsker på: [email protected]