Om Zeenta

b:fit team

Infra sauna

Priser

Dos & don’ts

Det si’r de

TRX-Heat

Funktionel træning, styrke, detox


TRX håndtag er de eneste håndtag du vil elske at holde i
– Zeenta

TRX Suspension Training stammer fra USA, nærmere betegnet fra US Navy Seals, hvor det i begyndelsen udelukkende blev brugt som et simpelt træningsredskab – da det ikke krævede ret megen plads – for at kunne holde mandskabet ombord i top form.

Siden er TRX stropperne blevet videreudviklet til det redskab, vi kender i dag – nemlig en helt unik og anerkendt træningsform med uendelig mange muligheder og hundredevis af øvelser. Kroppen trænes på en både funktionel, alsidig og yderst effektiv måde. Når du træner TRX-Heat træning foregår det med funktionelle bevægelser, hvor du udelukkende bruger din egen kropsvægt, med fokus på corestabilitet som modstand, i de loftsophængte stropper. Du opbygger naturligvis din styrke under træningen, men også din smidighed, mobilitet samt udholdenhed.

I b:fit by Zeenta har vi taget træningen skridtet videre ved at tilføre varme. Hos os træner vi TRX i et lokale opvarmet til 37 grader infravarme* Varmen er medvirkende til, at du får maximalt udbytte af dine anstrengelser, og gør din TRX træning endnu mere effektiv og resultatgivende.

Der er plads til max 14 deltagere på holdene og ALLE kan være med. Vores dygtige, kompetente og uddannede instruktører sørger for, at du får grundig vejledning og bliver guidet igennem alle øvelserne på en både professionel og ansvarlig måde.

Heat Infravarme

Massage af både krop & sjæl!

*HEAT INFRAVARME er en lydløs varmekilde, hvor infrarøde stråler opvarmer gulv og vægge, og afgiver varmen til luften. I b:fit by Zeenta opvarmes lokalet med 10 loftophængte infravarme-paneler op til 37 grader, hvilket giver dig store træningsmæssige fordele.

De infrarøde stråler har akkurat samme evner som solens varmegivende stråler, de trænger hurtigere og længere ind i både dine muskler og led. Med Heat Infravarmepaneler bliver din krop hurtigere og dybere opvarmet, og du vil bla. opleve en langt større smidighed. Varmen understøtter dig i den hårde træning, da den blødgør dine muskler, forebygger skader OG forkorter et evt. skadesforløb. Skader kan nemt forværres ved, at de omkringliggende muskler spænder op. Men infravarmen blødgør og lindrer – også smerten.

Desuden vil den dybe muskulære opvarmning have en positiv betydning for udskillelsen af affaldsstoffer (detox). Dit kredsløb udfordres og forbedres i infravarmen, som let absorberes i kroppen, hvorved blodcirkulationen, stofskiftet og svedproduktion øges og hjælper med at afgifte kroppen. De dybe infrarøde stråler trænger dybt ned i vævet, hvorved huden bliver eksfolieret, hvilket forynger og forskønner din hud, så den genvinder sin naturlige glød, spændstighed og blødhed. Infravarmen har også en evne til at mindske både fysisk og mental stress og vil efter kort tid give dig langt bedre og mere energi. Du får et fuldt hjerte-workout og forbrænder op til 600 kalorier på 30 minutter ved blot at ligge under panelerne.