TRX Heat

Book en gratis TRX Heat prøvetime »

Her kan du læse om vores TRX hold. Du kan også booke en gratis prøvetime for at se om det er noget for dig.

TRX-Heat

Funktionel træning, styrke, detox


TRX håndtag er de eneste håndtag du vil elske at holde i – Zeenta

TRX Suspension Training stammer fra USA, nærmere betegnet fra US Navy SEALs, hvor det i begyndelsen udelukkende blev brugt som et simpelt træningsredskab – da det ikke krævede ret megen plads – for at kunne holde mandskabet ombord i topform.

Siden er TRX stropperne blevet videreudviklet til det redskab, vi kender i dag – nemlig en helt unik og anerkendt træningsform med uendeligt mange muligheder og hundredvis af øvelser. Kroppen trænes på en både funktionel, alsidig og yderst effektiv måde. Når du træner TRX Heat, foregår det med funktionelle bevægelser, hvor du udelukkende bruger din egen kropsvægt, med fokus på core-stabilitet som modstand, i de loftsophængte stropper. Du opbygger naturligvis din styrke under træningen, men også din smidighed, mobilitet samt udholdenhed.

I b:fit by Zeenta har vi taget træningen skridtet videre ved at tilføre varme. Hos os træner vi TRX i et lokale opvarmet til 37 grader infravarme. Varmen er medvirkende til, at du får maksimalt udbytte af dine anstrengelser og gør din TRX-træning endnu mere effektiv og resultatgivende. Vi har nye, lækre lokaler med masser af lys og højt til loftet.

Der er plads til maksimalt 10 deltagere på holdene, og ALLE kan være med. Vores dygtige, kompetente og uddannede instruktører sørger for, at du får grundig vejledning og bliver guidet igennem alle øvelserne på en både professionel og ansvarlig måde.

TRX Heat Aarhus - b:fit by Zeenta