Yoga Heat

Book en gratis Yoga Heat prøvetime »

Her kan du læse om vores forskellige yogahold. Du kan også booke en gratis prøvetime for at se om det er noget for dig.

Yoga Heat

Yoga Heat timen hos b:fit by Zeenta er ideel for dig, der ønsker at opnå både styrke og smidighed samtidig med at finde indre ro og balance mellem sjæl, sind og krop. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren yogaudøver, er du velkommen på Yoga Heat holdene.

I b:fit by Zeenta varierer vi yogaøvelserne under timen, så vi både kommer igennem dynamiske og statiske øvelser. Yoga-Heat tager udgangspunkt i Hatha Yoga, som vi kombinerer med mere dynamisk yoga, mindfulness og meditation. Timen foregår i et dejligt infrarødt opvarmet lokale, opvarmet til 37 grader. Denne varme hjælper med at rense kroppen indefra og blødgøre muskler og væv, så du kan komme dybere og længere ud i strækkene og dermed opnå større smidighed på kortere tid.

Derudover tilbyder vi også aerial yoga, som udføres uden varme. Aerial yoga giver mulighed for at udforske nye dimensioner af yoga ved at bruge en hængekøje til at støtte og udfordre dig i forskellige stillinger, hvilket kan hjælpe med at forbedre styrke, smidighed og balance.

Pas godt på din krop – det er det eneste sted, du med sikkerhed skal bo – Jim Rohn

Hver time begynder med en kort meditation efterfulgt af en yogaserie, og timen sluttes med afspænding. Under hele timen vil der være blid musik i baggrunden. God energi, humor og glæde er blot nogle af nøgleordene, der kendetegner Yoga Heat timerne i b:fit by Zeenta, hvor vi sammen skaber en positiv, afslappet og hyggelig atmosfære på holdene. Yoga Heat er blandt andet medvirkende til at mindske stress og tankemylder, forbedre koncentrationen i hverdagen og generelt skabe en følelse af større livskvalitet og ”grounding”, så du bliver bedre til at være til stede i nuet.

Vores hold på både på dansk og engelsk. Alle kan være med!

Aerial Yoga
Breathing/Meditaion
Hot Power Fusion (HPF)
Nidra
Relax & release
Restorative
Vinyasa
YIN Yoga
Relax & release

YIN Yoga Heat

Afstressende og meditativ

YIN Yoga Heat er en stille, afstressende og meditativ form for yoga, som udføres i 37 graders infravarme hos b:fit by Zeenta. Denne yogaform fokuserer på indre ro og er et godt supplement til mere muskulær træning. Ved at strække kroppen og give slip, fremfor at spænde op i musklerne, hjælper YIN Yoga Heat med at smidiggøre din krop og dit bindevæv, reducere stress og reparere eventuelle skader. Infravarmen styrker og booster dit immunforsvar, øger din energi og hjælper med at dræne kroppen for affaldsstoffer.

Denne praksis kombinerer fordelene for både krop og sind. YIN Yoga Heat er velegnet for alle, uanset niveau eller erfaring.
Mange af vores reformer medlemmer bruger YIN Yoga Heat som restitution efter deres træning.

Vinyasa Yoga Heat

Flow Yoga

Vinyasa yoga, også kaldt “flow” yoga, er en dynamisk yogaform, hvor stillingerne sammensættes i sekvenser i synkroni med åndedrættet. I Vinyasa timen, er lokalet varmet op til 37 graders infrarødt varme for at opnå detox gennem sved og opnå større fleksibilitet.

De dynamiske bevægelser fra en stilling til den næste giver større kardiovaskulære fordele. Ved at dyrke rutinepræget Vinyasa Yoga Heat, kan der opnås større muskelstyrke, udholdenhed og fleksibilitet – ikke mindst vil stress niveauet blive mindsket.

Breathing / Meditation Heat

Indre ro og balance i både krop og sind

Åndedræts- og Meditationsholdet i den skønne infravarme, er skabt til dig som ønsker at dykke ned i åndedrætsøvelser og meditation, for at finde indre ro og balance i både krop og sind.

Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med åndedræts- og meditationspraksis, skal du være hjertelig velkommen.

På timen vil jeg guide dig gennem forskellige åndedrætsteknikker og meditationsøvelser, der hjælper med at reducere stress, berolige sindet og forbedre dit mentale fokus. Målet er at skabe en atmosfære af ro, nærvær og velvære, hvor du kan finde ind til dig selv og opleve øget livskvalitet, alt imens infravarmen trænger dybt ind i dine muskler og væv, og massere din krop!

Hot Power Fusion Yoga

(HPF)

Hot Power Fusion Yoga (HPF) er en skøn blanding af balance, styrke og fleksibilitet. HPF kombinerer de meditative og afgiftende Yoga Heat egenskaber, med intensiteten i Power Vinyasa, for at hjælpe dig til at nå dybere i din Yoga praksis.

Med motiverende baggrundsmusik, vil vi fokusere på stillinger, der åbner og løsner op i skuldre, hofte og rygsøjle, alt imens du styrker din kropskerne og overkrop.

Derudover så foregår HPF Yoga undervisningen i “levende (kunstige lys) belysning” hvilket indbyder til en både afslappende, men også udfordrende holdtime. Dette hold foregår på engelsk med Bree.

Restorative Yoga

English Class

Restorative Yoga er en yogastil, der tilskynder både fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning. Restorative Yoga tilpasses alle niveauer og praktiseres i et langsomt tempo, med fokus på lange hold i stillingerne, dyb vejrtrækning og stilhed.

Timen udføres naturligvis, som alle b:fit´s andre Yoga-Heat holdtimer, i 37 grader infravarme. Torsdage kl.10 og fredage kl.8:45 med Nancy.

Yoga Heat (Relax & Release)

Dette Yoga Heat hold kombinerer “selv-massage” og guidet bevægelse i infravarmen, med det formål at slippe -og komme af med, diverse spændinger.

Herved opnåes en tilstand af dyb, afslapende, velvære, der både giver ro og lethed i kroppen og som er med til at frigive uforløste følelser og spændinger, som ex. kan forårsage stress og træthed.

Aerial Yoga

English Class

Aerial yoga approaches yoga from a playful point of view. Participants are encouraged to stay “lighthearted” as they hang suspended in the air by a soft hammock exploring backbends and inversions or wrapping up cocoon-like for savasana (deep yogi nap). Inversions may help to alleviate back and neck compression and to align the spine and decompress the joints of the body(inversions are optional).

It is suggested that Aerial yoga has particular benefits for strengthening and stretching the whole body, decompressing the spine, improving circulation, boosting digestion and lifting one’s mood.

Come “fly” with Bree and embrace your inner child.
Note: NO HEAT in this class

Yoga Nidra Heat

Yoga nidra, ‘yogiens søvn’, er en afstressende teknik og dyb meditativ tilstand, hvor du vil opleve afspænding af hele kroppen både fysisk og mentalt. Du bliver guidet under hele timen ved hjælp af visualiseringer og healende lyde fra klangskåle og musik, hvilket gør det lettere at slippe tankerne og lindre stress. Yoga nidra er den perfekte time for dig, som ønsker at forløse spændinger i kroppen, berolige sindet og opnå en bedre og dybere søvn.