Yoga-Heat

Sjæl, sind, krop


Pas godt på din krop – det er det eneste sted, du med sikkerhed skal bo – Jim Rohn

Yoga-Heat timen er for dig, som ønsker at opnå både styrke og smidighed og samtidig finde indre ro og balance imellem sjæl, sind og krop. Alle kan være med på Yoga-Heatholdene – uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren yogaudøver.

I b:fit by Zeenta varierer vi yogaøvelserne under timen, så vi både kommer igennem de mere dynamiske øvelser og de statiske øvelser. Øvelserne i Yoga-Heat tager udgangspunkt i Hatha Yoga, blandet med mere dynamisk Yoga, mindfullness & meditation. Timen foregår i et dejligt infravarmt lokale, opvarmet til 37 grader*. Ved at dyrke Yoga i varmen, renser du kroppen indefra og blødgør dine muskler og væv, så du vil opnå at kunne komme både dybere og længere ud i et stræk og dermed opnå langt større smidighed på kortere tid.

Hver time begynder med en kort meditation efterfulgt af en Yogaserie, og timen sluttes med afspænding. Under hele timen vil der være blid musik i baggrunden. God energi, humor og glæde er blot nogle af nøgleordene, der kendetegner Yoga-Heat timerne i b:fit by Zeenta, hvor vi sammen skaber en positiv, afslappet, og hyggelig atmosfære på holdene. Yoga-Heat er bla. medvirkende til at mindske stress og tankemylder, forbedrer koncentrationen i hverdagen og i det hele taget at skabe en følelse af større livskvalitet og ”grounding”, så du bliver bedre til at være tilstede i nuet.

YIN-Yoga-Heat

Afstressende og meditativ

Yin-Yoga-Heat er en stille, afstressende og meditativ form for Yoga, og som bonus i b:fit by Zeenta, udført i 37 gr. infravarme. Yin-Yoga-Heat giver dig mulighed for at fokusere indad og er med til at give dig mere ro. Yin-Yoga-Heat er et rigtig godt supplement til al anden mere muskulær træning. Det smidiggør din krop og dit bindevæv, nedtoner stress, samt hjælper dig med at undgå -og reparerer evt. skader.

Yin-Yoga-Heat handler om at strække kroppen og give slip, fremfor at spænde op i musklerne, som i mange andre yogaformer. Udført i infravarmen, styrker og booster du samtidig også dit immunforsvar, din energi, og dræner kroppen for affaldsstoffer. Body & Mind! ALLE kan deltage, uanset niveau eller erfaring.

Vinyasa-Yoga-Heat

Flow Yoga

Vinyasa yoga, også kaldt “flow” yoga, er en dynamisk yogaform, hvor stillingerne sammensættes i sekvenser i synkroni med åndedrættet. I Vinyasa timen, er lokalet varmet op til 37 graders infrarødt varme for at opnå detox gennem sved og opnå større fleksibilitet.

De dynamiske bevægelser fra en stilling til den næste giver større kardiovaskulære fordele. Ved at dyrke rutinepræget Vinyasa-Yoga-Heat, kan der opnås større muskelstyrke, udholdenhed og fleksibilitet – ikke mindst vil stress niveauet blive mindsket.

Breathing/Meditation-Heat

Indre ro og balance i både krop og sind

Åndedræts- og Meditationsholdet i den skønne infravarme, er skabt til dig som ønsker at dykke ned i åndedrætsøvelser og meditation, for at finde indre ro og balance i både krop og sind.

Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med åndedræts- og meditationspraksis, skal du være hjertelig velkommen.

På timen vil jeg guide dig gennem forskellige åndedrætsteknikker og meditationsøvelser, der hjælper med at reducere stress, berolige sindet og forbedre dit mentale fokus. Målet er at skabe en atmosfære af ro, nærvær og velvære, hvor du kan finde ind til dig selv og opleve øget livskvalitet, alt imens infravarmen trænger dybt ind i dine muskler og væv, og massere din krop!

Heat Power Fusion Yoga

(HPF)

Heat Power Fusion Yoga (HPF) er en skøn blanding af balance, styrke og fleksibilitet. HPF kombinerer de meditative og afgiftende Yoga-Heat egenskaber, med intensiteten i Power Vinyasa, for at hjælpe dig til at nå dybere i din Yoga praksis.

Med motiverende baggrundsmusik, vil vi fokusere på stillinger, der åbner og løsner op i skuldre, hofte og rygsøjle, alt imens du styrker din kropskerne og overkrop.

Derudover så foregår HPF Yoga undervisningen i “levende (kunstige lys) belysning” hvilket indbyder til en både afslappende, men også udfordrende holdtime. HOLDSTART fredag d.22/9 kl.16 🕯️med Bree.

Restorative Yoga

English Class

Restorative Yoga er en yogastil, der tilskynder både fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning. Restorative Yoga tilpasses alle niveauer og praktiseres i et langsomt tempo, med fokus på lange hold i stillingerne, dyb vejrtrækning og stilhed.

Timen udføres naturligvis, som alle b:fit´s andre Yoga-Heat holdtimer, i 37 grader infravarme. Torsdage kl.10 og fredage kl.8:45 🕉️ med Nancy.

Yoga-Heat (Relax & Release)

Dette Yoga-Heat hold kombinerer “selv-massage” og guidet bevægelse i infravarmen, med det formål at slippe -og komme af med, diverse spændinger.

Herved opnåes en tilstand af dyb, afslapende, velvære, der både giver ro og lethed i kroppen og som er med til at frigive uforløste følelser og spændinger, som ex. kan forårsage stress og træthed.

Aerial Yoga

English Class

Aerial yoga approaches yoga from a playful point of view. Participants are encouraged to stay “lighthearted” as they hang suspended in the air by a soft hammock exploring backbends and inversions or wrapping up cocoon-like for savasana (deep yogi nap). Inversions may help to alleviate back and neck compression and to align the spine and decompress the joints of the body(inversions are optional).

It is suggested that Aerial yoga has particular benefits for strengthening and stretching the whole body, decompressing the spine, improving circulation, boosting digestion and lifting one’s mood.

Come “fly” with Bree and embrace your inner child.
Note: NO HEAT in this class